Ledare 18 år och uppåt

Scoutledare kan du bli efter att du har fyllt 18 år.

I Högsbotorps scoutkår är vi ett aktivt ledargäng som trivs tillsammans. Det är en bra blandning av både unga ledare, som bara varit ledare i något år eller två, och äldre ledare som varit ledare länge i kåren. Vi planerar, genomför och utvärderar kontinuerligt vår verksamhet.

ledare

Har du ingen möjlighet att vara ledare på en avdelning finns det alltid andra områden du kan hjälpa till på. Det kan handla om arbetshelger på lägergården eller att hjälpa till på scoutläger och andra evenemang som kåren anordnar.

Som ledare i Scouterna är möjligheterna stora att utvecklas. Det spelar ingen roll om du har varit scout tidigare, du lär dig på plats. Vi kan dessutom erbjuda ledarskapsutbildningar och andra utbildningar.

Intresserad? Hör gärna av dig!
info@hogsbotorp.se