Bli scout

Äventyr och utmaningar med nya kompisar! Bli scout och lär dig nya saker genom att själv få prova på. Hos oss får du uppleva äventyr i naturen och lära känna nya kompisar. Du kan vara scout genom hela livet.

Du kan börja i Scouterna när du är 8 år. Du börjar som spårarscout och sedan blir du upptäckarscout, äventyrarscout, utmanarscout och roverscout. Har du fyllt 18 år finns även möjligheten att bli ledare.

I Scouterna får du prova på nya saker. I den lilla gruppen, patrullen, får du nya kompisar och öva på att leda dig själv och andra.

I Scouterna blir du redo för livet.

Vad gör vi?

Vi träffas en gång i veckan och har roligt ihop och åker utöver det på spännande läger och hajker.

Gå med i vår kår och testa scouting

Du är välkommen när som helst på terminen att komma på ett möte och testa scouting.

Kontakta avdelningsledaren, så kan han eller hon berätta mer och ni kan komma överens om när det passar.

Läs mer om de olika avdelningarna här »