Bävsjöns Lägergård ligger vackert belägen intill sjön Bävsjön, inte långt från Stamsjöns badplats i Lerum. Anläggningen hyrs ut till grupper, skolklasser, scouter, mm. som vill ordna läger.

Anläggningen består av flera olika hus vilket skapar bra möjligheter för bra lägerverksamhet.

 

Storstugan: Lägergårdens huvudbyggnad, här finns kök med 2 spisar, 2 kyl, mikrovågsugnar och 1 frys finns i hallen. Stugan har en matsal med sittplats för ca 35 personer, öppen spis samt ett litet sovrum med 4 bäddar. Stugan är utrustad med rinnande kallt och varmt vatten samt vattenutkastare för disk på utsidan.

4 patrullstugor: Vacker belägna på en platå ligger 4 patrullstugor med 6 bäddar i varje. I stugorna finns stolar och bord. På utsidan täcker taket en veranda i anslutning till ytterdörren.

Kåken: En lite större byggnad som i begynnelsen fungerade som lägergårdens huvudbyggnad, liten samlingssal på bottenplan med sittplats för ca 14 personer och ett sovloft med golvförläggning.

Toalettbyggnad: 3 st torrdass (samma insats som sitter i hyrtoaletter) iordningsställda 2008 och ett tvättrum med tvättrännor (endast kallt vatten), inga duschar.

Utematsal: En bit från storstugan ligger en utematsal med plats för ca 48 personer. Matsalen har tak och ligger intill 2 st lägerkök där man kan grilla eller laga mat över öppen eld.

Kostnad för att hyra lägergården

Kostnad för att hyra lägergården är 80 kr/person/dag.
Utöver ovanstående avgift debiteras en boknings-/grundavgift om 1000 kr (2000 kr mellan 1/11-31/3), som betalas in som bekräftelse på er bokning.
Alla avgifter betalas in till lägergårdens egna plusgirokonto: 49 93 32-5

Uthyrningsansvarig

För bokning och information kontakta vår uthyrningsansvarig Göran Alsing:
g.alsing@telia.com eller ring 070-372 79 87