Uthyrning

Vår scoutgård är främst avsedd för Högsbotorps Scoutkårs egna verksamhet men vi har tider då vår lokal står tom och hyr därför ut den. Vår egen verksamhet bedrivs främst under terminerna på vardagkvällar med vissa undantag.

Uthyrning av vår scoutgård sker främst till allmännyttiga föreningar, studiecirklar, skolor, föräldraföreningar mm. Vi hyr ej ut till privatpersoner som vill ordna fester eller liknande arrangemang.

Behöver ni en lokal med bra kommunikationer är vår scoutgård ett säkert val.
Lokalen lämpar sig för olika samlingar, två stora salar finns, bord och stolar går att ta fram. Övernattning är möjlig i lokalen (golvförläggning) med tillgång till dusch.

Scoutgården är utrustad med ett rejält kök, 2 st spisar, 3 ugnar, mikrovågsugn, kaffebryggare (dubbel), porslin, stolar och bord för ca 60 personer.

Vår Scoutgård lämpar sig för många olika aktiviteter; övernattning med skolklass, teambuildinghelg för din förening, besök Liseberg, Svenska Mässan eller något annat event i Göteborg och använd vår lokal som ett billigt boende. Föräldraföreningar till Gothia Cup och andra arrangemang har nyttjat våra lokaliteter. Hör gärna av er så diskuterar vi era behov.

Vad ingår i hyran?

Köket ingår alltid i hyran, vid övernattning ingår dusch. Grundavgift debiteras inte för tillgång till endast ledarrum, köket är då tillgängligt i begränsad omfattning (kaffekokning). Barnkalas för medlemmar debiteras utan grundavgift och bokas tidigast 3 veckor före. Vid övernattning debiteras endast grundavgift samt dygnspris/person, tillträde till rum ges enligt överenskommelse.
Ovanstående priser är priser per dag, vid önskan om att hyra gården flera dagar i följd där övernattning/lägerverksamhet inte är huvudverksamhet, kontakta oss för prisuppgift.

I hyran ingår tillgång till WLAN, inloggningsuppgifter lämnas ut på förfrågan.

Uthyrningsansvarig

Är ni intresserade av att hyra scoutgården eller har frågor, kontakta:

person_foto-saknas1

Robin Giesler

Stugfogde/uthyrare scoutgården
E-post: robin_giesler@hotmail.com
Mobil:

eller skicka ett mail till: hogsbotorp@gbgscout.se